Vizita H.E. Miss Dao Vibulpanich, Ambasador of the Kingdom of Thailand in Romania si MissPanitnart Rojanabenjawong, First Secretary and Consul la MYTHAI

 Cuvintele nu pot exprima destul cat de onorati si incantati am fost sa primim vizita deosebita a Ambasadorului Thailandei la restaurantul Mythai.

POZA 4

 O asemenea ocazie speciala a adus stralucire intregii noastre echipe si a fost un moment deosebit in istoria localului MYTHAI.

 Personalul nostru s-a straduit sa ofere servicii de cea mai inalta calitate, fiecare detaliu fiind pus la punct pentru a asigura o experienta culinara de exceptie.

 Cu fiecare fel de mancare servita, am avut ocazia sa impartasim povesti si traditii culinare, creand astfel o atmosfera de conexiune si prietenie.

 Am aflat cu bucurie ca invitatii nostri au fost impresionati de calitatea si autenticitatea prerparatelor noastre.

mt0280
mt0396

Ambasadorul a laudat pasiunea noastra pentru bucataria thailandeza.A fost o recunoastere extraordinara a muncii noastre si si o incurajare sa continuam sa ne dezvoltam si sa ducem mai departe traditia autentica thailandeza.

    Vizita Ambasadorului Thailandei la MYTHAI a reprezentat o experienta memorabila pentru tot colectivul si este un motiv de mandrie pentru restaurantul MYTHAI.

    Cu siguranta acest eveniment va ramane in amintirea noastra pentru totdeauna.

Open chat
1
Scan the code
Salut! 👋
Bine ai venit la Mythai. Cu ce te putem ajuta?