ZIUA THAILANDEI - FATHER`S DAY

  Ziua de 5 dec, in Thailanda, a fost declarata ca zi de sarbatoare nationala fiind un tribut adus zilei de nastere a imparatului Bhumibol Adulyadej Rama IX, (5 dec1927-13 oct 2016) in semn de recunoastere a contribuitiilor acestuia la evolutia monarhiei Thailandeze. A domnit peste 70 ani, fiind cel mai longeviv monarh din istoria Thailandei. Este cunoscut pentru implicarea sa in proiecte umanitare si dezvoltare, precum si pentru rolul sau in mentinerea stabilitatii politice din tara.

          

  Prin aceasta sarbatoare,oamenii isi exprima recunostinta si afectiunea fata de tatii lor printr-o varietate de gesturi pline de respect, oferirea de cadouri, petrecerea timpului impreuna , luarea mesei impreuna etc. aceasta zi este o ocazie speciala pentru a onora si aprecia contributia tatalui in viata familiala.

  Ziua de 5 decembrie ,ziua de nastere a monarhului a devenit si ziua nationala a Thailandei, in semn de recunoastere a contributiilor acestuia la evolutia monarhiei Thailandeze. 

  De Ziua Nationale a Thailandei,va invitam la o petrecere a gusturilor cu un meniu special de fructe de mare si peste. 

 Astfel va propunem meniul FESTIN MARITIM , o masa deosebita, inspirata de bogatia si savoarea fructelor de mare si a pestelui, intr-un stil autentic thailandez.

  Meniul ,,FESTIN MARITIM,, este conceput pentru 2-4 persoane si incearca sa potenteze,prin adaugarea sosurilor specific thailandeze, cele mai nebanuite arome ale fructelor de mare.

APERITIV-Creveti prajiti in panko

SUPA TOM YUM-supa aromata si revigoranta cu tentacule de octopus si/sau baby octopus

PLATOU MARITIM-contine-creveti,tiger shrimps,calmar la grill, baby octopus la grill, scoici gigant, sosuri specifice, orez fiert

gramaj>> 2.5kg 

Pret 350 lei

  Va asteptam cu drag sa va bucurati de aceasta calatorie culinara thailandeza alaturi de noi! 

Rezervati-va masa din timp si sarbatoriti Zilele Thailandei intr-un mod autentic si gustos.

Evenimentul va avea loc intre 4 dec si10 dec

 

Open chat
1
Scan the code
Salut! 👋
Bine ai venit la Mythai. Cu ce te putem ajuta?