ALERGENI
1.Cereale – Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare, sau hibrizi ai acestora) și produse derivate 2.Crustacee – Crustacee și produse derivate
3.Ouă – Ouă și produse derivate
4.Pește – Pește și produse derivate
5.Arahide – Arahide și produse derivate
6.Soia – Soia și produse derivate
7.Lapte – Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză)
8.Fructe cu coajă lemnoasă – Fructe cu coajă, de exemplu migdale, alune de pădure, nuci, fistic, nuci macadamia precum și produse derivate
9.Țelină – Țelină și produse derivate
10.Muștar – Muștar și produse derivate
11.Susan – Semințe de susan și produse derivate
12.Dioxid de sulf – Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimate în SO2
13.Lupin – Lupin și produse derivate
14.Moluște – Moluște și produse derivate